Najbržima ulaznice uz 70 posto popusta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umaški festival Sea Star u produkciji novosadskog Exita održat će se i u svom drugom izdanju koncem svibnja iduće godine, od 24. do 27. svibnja. Formula 2+2 pokazala se, kako kažu organizatori, uspješnom u premijernom izdanju pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u punoj snazi u laguni umaškog kompleksa Stella Maris, dok će četvrtak biti dan zagrijavanja, a nedjelja svojevrstan "after party".

Poklon cijena

Prodaja ulaznica počinje za deset dana, u utorak 5. prosinca, po poklon cijeni od 199 kuna, što je ušteda od 70 posto u odnosu na finalnu cijenu. Broj tih ulaznica limitiran je količinom, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata. Ulaznice se od 5. prosinca mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria.

Dušan Kovačević, osnivač Exita kaže da Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita koji domaćoj i regionalnoj publici u prvoj ponudi nudi ulaznice po cijenama koje su, kako ističe, neusporedivo niže u odnosu na druge europske festivale istog ranga.

- Znamo vrlo dobro odakle smo potekli i iz koje smo želje sve pokrenuli. S našom smo publikom išli na iste fakultete, u istim klubovima slušali svirke. Iako na naše festivale dolazi publika iz preko 60 zemalja svijeta, nama je domaća publika (a to je nama cijela regija) uvijek na prvom mjestu, ističe Kovačević.

Dvije nominacije

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna.

Kroz kompleks Stella Maris u prvom izdanju u četiri je dana prošlo 50.000 posjetitelja, pred kojima su nastupili Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, DJ Spiller, Dubioza Kolektiv i brojni drugi izvođači. Uspjeh premijernog izdanja rezultirao je nominacijom u dvije kategorije na Europskim festivalskim nagradama - za "Best Medium - Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno i "Best New Festival", odnosno najbolji novi festival u cijeloj Europi. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter