Najbolji vrsarski duet Gašparini-Brajkovic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Podjelom nagrada i koncertom nagradenih završeno je prvo ucenicko gitaristicko natjecanje Porecki tirando. Natjecao se 41 ucenik i ucenica u cetiri kategorije, a medu njima i devet poreckih mladih gitarista iz maticne i podrucne Osnovne glazbene škole u Vrsaru.

Komisiju koja je ocjenjivala nastupe cinili su predsjednik Neno Munitic i clanovi Petar Culic i Tamara Perc. Njihovi su ucenici zauzeli prva mjesta u prve tri kategorije: u prvoj kategoriji Duje Vukovic, Muniticev ucenik iz Omiša, u drugoj Viktorija Pisacic iz Novog Marofa, ucenica Tamare Perc, a u trecoj  najbolja je bila Culiceva ucenica iz Makarske Iva Lukin. Prvo mjesto u cetvrtoj kategoriji i najviše bodova na ovom natjecanju osvojile su u duetu Dora Gašparini i Katarina Brajkovic iz vrsarskog podrucnog odjela OGŠ-a "Slavko Zlatic", a uciteljica im je Sandra Šustereiter.

Dora Gašparini natjecala se i solo u drugoj kategoriji i osvojila drugo mjesto. Porecki ucenici Igora Para, Kristina Brcic i Luka Šugar u duetu su osvojili trece mjesto u cetvrtoj kategoriji.

Predsjednik komisije Munitic pozdravio je sve sudionike, roditelje i mentore ucenika na prvom Poreckom tirandu i zahvalio na odlicnoj organizaciji.


Podijeli: Facebook Twiter