Najbolji vatrogasci iz Pule i Bala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na trecem natjecanju vatrogasaca Istarske županije »Vatrogasci 93« sudjelovali su clanovi javnih vatrogasnih postrojbi iz Rovinja, Pule i Labina te DVD-a Sutivanac, Medulin, Peroj, Pula, Kanfanar, Rovinjsko Selo, »Plamen« iz Višnjana te domacini iz Bala. Po prvi put natjecanju su se prikljucili i Dobrovoljna vatrogasna društva iz Slovenije i to iz Ivanjeg Sela, Uneca i Begunja.

Svi su se oni zajedno s vozilima ujutro okupili u Balama na Trgu la Musa, odakle su u mimohodu krenuli prema igralištima gdje je bio postavljen poligon za natjecanje. U mimohodu su u vatrogasnim uniformama sudjelovali i mladi Baljani, buduci clanovi DVD-a Bale.

Nakon postrojavanja nadmetanje su otvorili predsjednik DVD-a Bale Vedran Šetic, predsjednik Podrucne vatrogasne zajednice Rovinj Dragan Poropat, zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Dino Kozlevac, a u ime Opcine Bale vatrogasce je pozdravio nacelnik Edi Pastrovicchio.

U kategoriji Fire Combat do 30 godina najbolji su bili vatrogasci JVP iz Pule, potom DVD-a Ivanje Selo, a trece mjesto su zauzeli clanovi JVP Rovinj. U kategoriji od 30 do 40 godina natjecali su se jedino vatrogasci DVD-a Peroj, a najvecu su podršku dobile jedine natjecateljice u ženskoj kategoriji, clanice DVD-a Pula.

Osim u Fire Combatu, sve su se ekipe natjecale i u malom nogometu. Najbolja je bila ekipa domacina, druga je bila ekipa iz Peroja, a treca iz Višnjana.


Podijeli: Facebook Twiter