Najbolji sportaši Poreča

Svi nagrađeni na
Svi nagrađeni na

Kako i priliči gradu koji ima mnoge svjetske, europske, državne, regionalne osvajače raznih trofeja i odličja, Sportska zajednica njima u čast večeras je u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta upriličila tradicionalnu svečanost "Dan porečkog sporta" na kojoj su proglašeni najbolji sportaši Poreča za 2013. godinu.

Odbojkašica Laura Miloš, boćar Darijan Živolić, odbojkašice i rukometaši Poreča ponijeli su titule najboljih za prošlu godinu u četiri prestižne kategorije, sportašica, sportaš, ekipa i momčad.

Svojim se prvim damama večeri pridružio ponavljanjem nagrade i jedan od najzaslužnijih da su izabrane, trener Miodrag Stojaković, kojemu je drugu godinu za redom pripala titula najboljeg trenera.

Iz redova rukometaša i najperspektivniji sportaš, Mario Cvitković.

Titula najboljeg sportskog aktiviste ove je godina otišla u ruke Alfreda Mendikovića koji je svoju prvotnu sportsku ljubav prema boćanju podijelio s Jedriličarskim klubom Horizont, čiji je trenutni predsjednik. Dani porečkog sporta bili su prilika i za još neke posebne nagrade i priznanja, od kojih je ona članici Karate kluba Finida Marini Radošić svakako vrijedna pažnje. Naime, Marina je osoba sa stopostotnim oštećenjem vida, no to je ne sputava da se bavi sportom koji voli. Nagrada za životno djelo dodijeljena je Bogdanu Marionu, sportskom aktivisti koji se dobar dio svog života posvetio nogometu. (M. PILAT, snimio M. MIJOŠEK)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter