Najbolji skejteri na drugoj Tapiji

Detalj s prošlogodišnjeg natjecanja (D. MEMEDOVIĆ)
Detalj s prošlogodišnjeg natjecanja (D. MEMEDOVIĆ)

Skateboard klub Wanted organizira četvrto skate natjecanje u najnovijem hrvatskom skate parku i to onom u Rojcu u Puli. Natjecanje pod imenom "Tapija" prvi se puta održalo prošle godine. Ove godine "Tapija" će se održati u subotu, 25. ožujka, s početkom u 13 sati.

Ovogodišnja "Tapija" je drugačija od dosadašnjih skateboard natjecanja u Hrvatskoj radi više kategorija samog natjecanja. Prvi puta u Hrvatskoj na isti dan biti će organizirano natjecanje na mini rampi, best trick natjecanje, jam session, skate race i prikazivanje skate filma (Solsticij autora Nikole Racana). Zagrijavanje će trajati do 14 sati, kada počinju kvalifikacije jam session. Od 15 sati počinju kvalifikacije za mini ramp kontest, a u 15.45 skate race (tri skatera istovremeno se voze od točke A do točke B). U 16.30 po programu će biti finale mini ramp, a u 17 sati finale jam sessiona. U 17.45 će se održati best trick natjecanje (cijeli skate park), a u 18.30 proglašenje pobjednika.

U dvorištu Rojca, u 19.30 sati, prikazivat će se "Solsticij", skateboarding film Nikole Racana, dok je za 21 sat zakazan after party. Cijeli će event biti i muzički popraćen dj-evima, DJ Teddy Lee i DJ Jinxie Grooves. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter