Najbolje izdanje Verudeža

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U najboljem proljetnom izdanju nogometaši "Istre 1961" stigli su protiv "Intera" do trece uzastopne 2:0 pobjede na Verudi, vrijedne desetog mjesta na ljestvici.

U jednom od derbija zacelja 28. kola Prve HNL, utakmici koja je trebala biti visokog rizika po pitanju rezultata, gledatelji su na pulskom stadionu mogli uživati u igri, zalaganju i nizu lijepih poteza "zeleno-žutih" i prava je šteta što sjajnih prvih 45 minuta igraci trenera Zorana Vulica nisu okrunili s barem tri lopte u mreži Delaca, jer su po prikazanom to sasvim zaslužili.

Od prvog do zadnjeg igraca odigrali su Puljani vrlo nadahnuto na Praznik rada i s dva gola Asima Šehica koji je sad došao do impozantne brojke od 13 postignutih golova u prvenstvu, zabilježili vrlo znacajnu pobjedu u borbi za ostanak, pa su na kraju s travnjaka ispraceni zasluženim pljeskom s tribina.

Ovom pobjedom Puljani dva kola prije kraja imaju pet bodova prednosti pred pretposljednjim "Medimurjem", a kako se ocekuje da ce u ponedjeljak Odbor za licenciranje objaviti da samo "Split" i "Hrvatski dragovoljac" iz Druge lige imaju prilike uci u Prvu ligu, moglo bi se dogoditi da je ova pobjeda bila presudna u borbi za ostanak.

Dodatna pogodnost po Verudeže je i što su pobjedom od 2:0 bolji u eventualnom krugu s "Interom", jer je u Zaprešicu domacin slavio s 1:0.

Prvenstveni susret 28. kola Prve HNL. Stadion SRC Uljanik Veruda. Gledatelja: 1.000. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomocnici: Crnolatac (Petrinja) i Mergeduš (N. Gradiška). Strijelac: 1:0 Šehic (20' - 11m), 2:0 Šehic (63'). Žuti kartoni: Chago, Markovic (Istra 1961), Balic, Pecelj (Inter).

ISTRA 1961: Lisjak -, Markovic, Pauletic, Stranatic, Kacic, Chago, Andelkovic (od 87. Župan), Alimi, Traore (od 84. Bushaj), Roce (od 74. Bodrušic), Šehic.

INTER: Delac, Labudovic, Pecelj (od 35. Batarelo), Barišic, Balic, Yankep, Šaric (od 73. Jonjic), Grgurovic, Bosec, Živko (od 58. Palic), Sivonjic.


Podijeli: Facebook Twiter