Najbolje fotografije bez automobila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu obilježavanja Europskog tjedna kretanja i Dana bez automobila Grad Pula je objavio natjecaj za izbor najbolje fotografije na temu "Bez automobila u objektivu" koji je otvoren do 19. rujna.

Gradani su pozvani da se prikljuce natjecaju fotografirajuci razne motive gradske svakodnevnice, iz svih perspektiva, no bez automobila u objektivu. Svaki sudionik može poslati najviše tri fotografije s osobnim podacima na e-mail adresu [email protected] ili ih donijeti na adresu Forum 2. Pristigle fotografije bit ce objavljene na internetskom portalu www.gradpula.com, a za tri najbolje prema odabiru strucnog žirija predvidene su i nagrade. Najbolja fotografija bit ce nagradena poklon-bonom za kupnju bicikla u iznosu od 1.500 kuna, druga poklon-bonom za kupnju fotoopreme u iznosu od 500 kn, a treca beskontaktnom karticom za vožnju javnim gradskim prijevozom vrijednom 150 kuna. Odabrani radovi bit ce izloženi u prostorijama Gradske knjižnice i citaonice u razdoblju od 22. do 30. rujna gdje ce se održati i svecana dodjela nagrada.

Ovaj je natjecaj jedna od aktivnosti Grada u sklopu Europskog tjedna kretanja, nastalog na inicijativu Europske unije, koji se obilježava od 16. do 22. rujna.


Podijeli: Facebook Twiter