Najbolja "ulična hrana" predstavit će se u Titovom parku


U centru Pule, u Titovom parku, od 15. do 22. srpnja održat će se velika gastro manifestacija "Pula food festival powered by Pan". Ovaj jedinstveni projekt predstavljanja ulične hrane, doznajemo od izvršnog direktora tvrtke "Klinka - Events & PR" Ante Mihića održava se u sklopu "Croatia food festivala" koji se organizira drugu godinu i kojem je cilj putovanjem kroz Hrvatsku, građanima i turistima, predstaviti najbolje od street food ponude i donijeti drugačiji vid konzumiranja hrane.

Ovogodišnje izdanje ove lijepe gastro priče održat će se u suradnji s Pula Film Festivalom i biti svojevrsna gastro oaza za sve posjetitelje, sudionike i goste jednog od najvećih i najznačajnijih filmskih festivala regije.

- Kako bi se gosti i posjetitelji u svakom trenutku osjećali ugodno i uživali u probranim kulinarskim rješenjima "Pula food festival powered by Pan" pripremljen je poseban meni koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tako će se na meniju, između ostalog, naći burger s plavim sirom, Ham Steak odrezak od 700 grama, Tzatziki janjetina, vratina po posebno osmišljenoj recepturi Lane Klingor Mihić, ali i niz drugih jela koji će svojim okusima, ali i cijenom sigurno oduševiti sve koji požele biti dio ove gastro avanture, veli nam Mihić.

Kao i prethodnih godina za mesne delicije zaslužna je Mesna industrija braće Pivac dok posebnu draž mesnim jelima dati Meggle maslac sa začinskim biljem koji će obogatiti i svako jelo učiniti još ukusnijim. Kako uz dobre festivale uvijek idu i vrhunska pića, posjetitelji će moći birati i vrhunska Pan piva - Zlatni Pan, svijetli Pan, Somersby, Panonski pivski stilovi te Grimbergen piva koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za dobar gemišt i vinsku kartu pobrinut će se Feravina sa svojim najboljim sortama i probranim berbama, dok će ljubitelji sokova uživati u neodoljivoj voćnoj aromi Pašarete, kultnom piću Istre. Posebnost ovogodišnjeg festivala bit će i korner s Vergnano kavom, gdje će se pripremati vrhunske šalice kave, ali i rashlađeni kokteli na bazi kave u izvedbi nagrađivanih barista.

Puno dobre hrane, odličnih gastro specijaliteta, iznenađenja i nagrada, najbolja su pozivnica da ne propustite Pula food festival i družite se uz slasne zalogaje, hladna pića i odličnu zabavu. Titov park bit će, kako izgleda, nezaobilazna lokacija ovog ljeta u Puli i to ne samo za mlade već i za nešto "stariju" ekipu. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter