Najbolja mjesta za novogodišnji provod

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ova godina samo što nije završila, a ako ne znate gdje biste docekali Novu godinu, pogledajte koja se mjesta hvale time da ce svojim posjetiteljima pružiti nezaboravan silvestrovski provod o kojem ce se još dugo pricati.

Za ljubitelje dobre zabave s bogatog novogodišnjeg menija odabrali smo ponešto iz svih dijelova Hrvatske, bez obzira radi li se o klupskom ili luksuznom hotelskom okruženju.

Avionski docek u Zadru

Najoriginalniji zadarski novogodišnji docek, na kojem ce posjetitelji izletjeti iz stare i uletjeti u novu godinu, organizira se u hali tvornice SAS na Višnjiku.

Pod nazivom "Let 2012" docek je zamišljen kao jedinstveno putovanje avionom kroz vremenske zone upotpunjeno glazbom sa svih kontinenata, cemu ce biti prilagodena unutrašnjost hale. Da biste sudjelovali u letu, potrebno je kupiti kartu za Economy ili Business klasu i uživati u nesvakidašnjoj novogodišnjoj zabavi koja ce na oko tisucu kvadrata imati cetiri razlicita dogadanja.

Na Terminalu 1 ili Band flooru nastupa bend, na Terminalu 2 je Disco floor s tri DJ-a, a na Terminalu 3 je Sexy floor s atraktivnim plesacicama. Terminal 4 je Cinema floor na kojem ce se vrtjeti filmovi, a osiguran je i prostor za karaoke.

Cijena ulaznice u "ekonomskoj klasi" je 180 kuna, a uz veceru ukljucuje posjet svim florovima. Sto kuna skuplja Business klasa ukljucuje mjesto za stolom na glavnom podiju.



U Zagrebu MTV i Let 3

Ljubitelji tvrde svirke u novogodišnjoj noci za samo 100 kuna mogu uživati u nastupu kontroverzne grupe Let 3, uz koju ni najzahtjevnijima sigurno nece biti dosadno. Rijecki ce rokeri u zagrebackoj Tvornici kulture održati dva koncerta. Prvim ce u 22 sata ispratiti staru, a potom pozdraviti 2012. godinu drugim koncertom vec oko sat i pol iza ponoci. Tulum traje i prije i poslije koncerata na dva DJ floora u Velikom i Malom pogonu.

Aquarius, jedan od najpoznatijih zagrebackih klubova, i MTV dogovorili su spektakularan novogodišnji program koji ce klub na jarunskom jezeru, kako obecavaju organizatori, okrenuti naglavacke.

MTV NYE 2012. imat ce Sound Designers NYE Special Edition floor na kojem ce nastupiti Thalia, Mario Amarillo, Kosta Radman & Miss Lala aka The Beez Kneez te Martyn Negro, dok ce MTV Megahits Mashup pult zauzeti Frx, Tom, Grade i Franciska. Rezidenti iznimno popularnog subotnjeg programa Aquariusa - Sound Designers - napravit ce presjek najkomercijalnije i najaktualnije svjetske plesne produkcije.

MTV-jev mikser megahitova pobrinut ce se da podsjeti na najvece hitove iz tri desetljeca najvece svjetske glazbene televizije, najavljuju u Aquariusu.

Najbolja imena domace elektronske scene okupit ce se u zagrebackom klubu Boogaloo. Svirat ce na tri razlicita floora, no ovoga ce im se puta pridružiti house DJ zvijezda Miss Mavrik, uz jednog od najvecih njemackih DJ-a i producenata, mr. Tomcrafta.

Oni ce nastupiti na glavnom flooru uz domace zvijezde Maryja, Mr. DJ Darija, Petra Dundova i Ceta. Organizatori REUNION XXL-a najavljuju pravu glazbenu retrospektivu i kombinaciju najboljih elektronskih stilova! Na malom flooru zabavit ce vas house ekipa, dok na trecem možete ocekivati žešce zvukove techna, u produkciji Rave'n'Roll ekipe!



Zabava i luksuz u Istri i Dubrovniku

Ako uz dobru zabavu želite produljiti novogodišnji vikend za još koji dan, i to u vrhunskom hotelu s odlicnom hranom i wellness ponudom, prava su prilika Dubrovnik i Istra koji su po ocjenama stranih medija medu popularnijim turistickim odredištima svijeta.

U Dubrovackim vrtovima sunca za novogodišnju su zabavu zaduženi Soulfingersi, hrvatski kraljevi soula, koji pripremaju atraktivan novogodišnji docek za sve ljubitelje plesa i vedrih ritmova.

Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovackim vrtovima sunca ispreplece docek Nove godine sa šetnjama Dubrovnikom, animacijskim programima za djecu i glazbenim poslasticama za svaciji ukus. Uz Soulfingerse, ukupan dojam zaokružuje novogodišnja gala vecera sa šest sljedova upotpunjena spektakularnim vatrometom i humanitarnom lutrijom. Zabavu do zore najuporniji mogu nastaviti i u hotelskom nocnom klubu Ginja.

Jedan od najatraktivnijih doceka organizira se u prvom dizajnerskom hotelu u regiji, u rovinjskom hotelu Lone, koji ce u 2012. zakoraciti uz nastup americkih R&B, soul, jazz i gospel glazbenika Freddieja J. Coopera i Tonye Lynett.

Osim vrhunske zabave, gosti hotela Lone moci ce u silvestarskoj noci birati izmedu bogate ponude hrane i vina u a la carte restoranu L, na cijem ce se meniju od pet sljedova naci jela s lososom, Jakobovim kapicama, janjecim rackom, gušcjom jetrom i sl., ili ponude restorana ON i E, koji ce pak nuditi buffet veceru s gotovo 40 jela.

Za najmlade je docek organiziran u mini klubu hotela od 20 sati nadalje uz mini disco, mini buffet veceru, projekcije filmova, ples i igre.



Vodicki Opium

U vodickom klubu Opium na prijelazu u sljedecu godinu gostovat ce britanski elektronicki glazbenik Nick Moss a.k.a. Groove Assassin. Na DJ sceni je prisutan više od dvadeset godina, a osim kao deep house glazbenik poznat je i kao dugogodišnji producent.

Goste ce uz njega u Opiumu zabavljati domace snage - Blackbarry, Iggy Dub, A+, Biella i Astrall - a u cijenu ulaznice od 250 kuna ukljucena je neogranicena konzumacija hrane i pica.

Osjecka elektronika i tamburice

Udruga We Love Music u silvestarskoj noci organizira još jedno izdanje Sexy & Glam doceka Nove godine, na kojem ce, kao i u zagrebackom Boogaloou, svirati Tomcraft i Petar Dundov, uz podršku lokalnih snaga i rezidenta kluba Bastion.

Uz elektronski program na glavnom flooru, novogodišnji party u Bastionu ove godine izlazi ususret i ljubiteljima domacih zvukova, pa je organizirao i svirku tamburaša popularnih u slavonskoj ravnici.


Podijeli: Facebook Twiter