Najavljeno nevrijeme, pulske službe spremne

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na današnju dojavu Županijskog centra 112 da se u noci na utorak i utorak ujutro na Jadranu i predjelima uz Jadran ocekuju pljuskovi s grmljavinom te da bi ponegdje moglo pasti i do 100 litara kiše po cetvornom metru, pulske komunalne službe pregledale su šahtove te su ocišceni slivnici na podrucjima pod ugrozom, a sve interventne ekipe su u stanju pripravnosti.

Stožer zaštite i spašavanja Grada Pule održao je danas izvanrednu sjednicu na kojoj su dogovorene aktivnosti te su poduzete sve preporucene mjere zaštite od mogucih poplava. 

Vlasnicima osobnih vozila savjetuje se premještanje s kolnika na kojima se uobicajeno ocekuje veca kolicina oborinske vode, dok se vlasnicima i korisnicima poslovnih prostora savjetuje poduzimanje zaštitnih mjera za sprjecavanje poplave i prodora vode u poslovne objekte.

To se posebno odnosi za podrucje pulske tržnice, parkiralište Doma brace Ribar, podrucje oko zgrade Croatia osiguranja, Ulica Kacica Miošica, Smareglina ulica (potez do zgrade INK-a), Flanaticka ulica (potez do Trga Portarata), Ciscutijeva ulica, Ulica 43. Istarske divizije, Zagrebacka ulica te podrucje Punte. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter