Najavljen 15. književni susret na Badavci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nacelnici Tinjana i Karojbe, Mladen Rajko i Denis Lakošeljac, te književnik Tomislav Milohanic, najavili su na konferenciji za novinare u Tinjanu program jubilarnog, 15. književnog susreta Badavca, koji ce se pokraj istoimenog povijesnog izvora u Poju na tromedi opcina Višnjan, Tinjan i Karojba održati u nedjelju 30. svibnja s pocetkom u 16.30 sati.

Geslo ovogodišnjeg susreta je "Prsti svjetla i oci sna", a program ce vec po tradiciji sadržavati, kako se izrazio Milohanic, "preplet književnosti, glazbe i likovnosti".

U književnom dijelu programa nastupaju Boris Domagoj Biletic, Nada Galant, Natalija Grgorinic i Ognjen Raden, Irena Grubica, Ljubica Kolaric Dumic, Tomislav Milohanic, Vesna Petric Terzic, Ivica Pilat, Božidar Petrac, Božidar Prosenjak i Rudolf Ujcic; na Badavci ce tog popodneva biti izložene slike Josipa Granica, a glazbenim programom pridonijet ce Davor Terzic, Drago Draguzet i folklorna grupa Osnovne škole Višnjan.

Organizatori susreta na Badavci su istarski ogranak Društva hrvatskih književnika, Gradska knjižnica Porec i udruga Valigaštar iz Karojbe, a pokrovitelji opcine Višnjan, Tinjan i Karojba.


Podijeli: Facebook Twiter