Nagradna igra Glasa Istre: 100. izvlačenje

Najnovija KIA CEE'D sutra u Pazinu čeka vlasnika (Manuel ANGELINI)
Najnovija KIA CEE'D sutra u Pazinu čeka vlasnika (Manuel ANGELINI)

Izvlačenjem imena dobitnika pet prvih nagrada na pazinskom Trgu slobode u subotu dnevnik Glas Istre zaokružit će mali jubilej. Večernjom priredbom u sklopu Prvenstva Europe u boćanju bit će obilježen niz od stotinu priređenih nagradnih igara vašeg lista.

Ruka Jelene Rozge u subotu će izvući najsretnijeg čitatelja kojemu će omotnica s 30 kupona nagradne igre i malo sreće omogućiti da postane vlasnikom najnovijeg atraktivnog modela automobila KIA CEE'D – superpremije Glasa Istre i Kije Kmag d.o.o. PJ Pula za kojega su plaćena sva davanja, a Jadransko osiguranje Podružnica Pula poklonit će i policu autoodgovornosti.

Ni ostale glavne nagrade nisu manje atraktivne - saznat ćemo ime dobitnika skutera, novčanog bona od 6.000 kuna za kupovinu tromjesečne špeže, izbora robe od 5.000 kuna u trgovini Meblo i dobitnika laptopa.

Na pazinskom trgu s početkom u 20 sati zabavit će vas najprije mladi glazbenici iz Replay banda te popularna Jelena Rozga, a predstavit ćemo vam i neke od najuspješnijih boćara europskog prvenstva. Na kraju slijedi i Magnus after party, a voditelj priredbe bit će Nenad Pavinčić. Osim toga, danas i sutra moći ćete razgledati i mnoga Kijina vozila koje će ovaj svjetski proizvođač predstaviti u srcu Istre.

Ako i ne osvojite koju od naših glavnih nagrada - sigurni smo da ćete se dobro zabaviti baš kao i 15. kolovoza 1998. kada je Glas Istre na istom mjestu u Pazinu  priredio izvlačenje imena dobitnika nagradne igre koju je, nakon niza godina suradnje s  Novim listom, tada prvi put organizirao samostalno, a dobitnica vozila citroen xsara bila je Silvana Kostešić iz Banjola.

Silvana i danas vozi svoju xsaru. - Rado se sjećam svojeg  prvog nagradnog dobitka u životu, rekla nam je kada smo je posjetili u Banjolama. (M. PERKOVIĆ MELON)

CIJELU REPORTAŽU PROČITAJTE U DANAŠNJEM TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter