Nagradna igra GI: Toni Červar preuzeo atraktivni aveo

Toni Červar od danas je i službeno vlasnik iznimno uspješnog modela chevrolet avea (M. MIJOŠEK)
Toni Červar od danas je i službeno vlasnik iznimno uspješnog modela chevrolet avea (M. MIJOŠEK)

Bolje nije moglo, zaključili smo na današnjoj svečanoj primopredaji automobila chevrolet aveo 19-godišnjem Toniju Červaru iz Pajci kraj Tinjana koji je u prošloj nagradnoj igri Glasa Istre, u trajanju od 10. svibnja do 5. lipnja, imao sreće i osvojio, ni više ni manje, nego superpremiju!

Ključevi automobila dopadljivog sportskog izgleda i štedljivog motora stigli su u ruke studenta koji upravo privodi kraju prvu godinu studija informatike na riječkom veleučilištu. Uglavnom putuje vlakom ili autobusom, a samo ponekad posudi mamin automobil. Od jučer takvih problema više nema. 

Na svečanost u pulski salon Autowilla dopratili su ga tata Dano, djevojka Lora i stric Darko koji nisu krili oduševljenje zbog osvojene nagrade.

- Automobil prekrasno izgleda i za njega se isplatilo rezati kupone. Svi moji prijatelji iz Tinjana, ali i kolege iz Rijeke te susjedi i rodbina čestitali su mi na ovoj premiji kojoj se nitko u obitelji nije nadao. Glas Istre čitamo već decenijama, ali osim osvojenog zidnog kalendara, drugih nagrada sve do sada nije bilo. Imao sam veliku sreću, oduševljeno nam je rekao Toni.

Sretnu vožnju najmlađem u obitelji Červar zaželjeli su predstavnici Glasa Istre te Igor Krajcar i Manuel Marčeta iz salona Autowill, jedinog ovlaštenog Chevrolet i Opel partnera u Istarskoj županiji koji uskoro otvara novi prodajni centar u Poreču.

Pulska podružnica Jadranskog osiguranja nagradila je  mladog vozača policom autoodgovornosti koju su mu uručili direktor Odjela prodaje Luka Brkić te Daniela Rojnić Ljubić, preuzimatelj rizika. (M. PERKOVIĆ MELON; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter