Nagradna igra GI: Mariju Rajkoviću Hyundai i20

Erik Percan izvukao je kovertu sretnog dobitnika Hyundaija Marija Rajkovića iz Rapca
Erik Percan izvukao je kovertu sretnog dobitnika Hyundaija Marija Rajkovića iz Rapca

Mario Rajković, umirovljenik iz Rapca, Plominska 19, dobitnik je glavne nagrade Zimske nagradne igre Glasa Istre, 102. po redu. Naš vjerni čitatelj vozit će novi Hyundai i20 s plaćenom policom obaveznog autoosiguranja, a to mu je omogućila sretna ruka Erika Percana iz Raklja.

Ovaj učenik trećeg razreda osnovne škole Vladimira Nazora iz Krnice stigao je na izvlačenje dobitnika nagradne igre na pulsku tržnicu zajedno sa svojom obitelji i mnoštvom drugih posjetitelja koji su s velikim uzbuđenjem iščekivali da možda baš njihovi kuponi budu izvučeni iz gomile pristiglih omotnica.

Dobitnicu druge nagrade, izbor robe u vrijednosti od deset tisuća kuna u trgovini namještaja i dekora Meblo, izvukao je učenik pulske osnovne škole Stoja Vito Souza Mijandrušić i obradovao Marinelu Rakić iz Pule, Monvidalska 20.

Treću nagradu, prijenosno računalo Samsung, osvojila je Mirjana Krmpotić, Mandići 31, Tupljak, dok je TV LCD prijamnik Toshiba, četvrta nagrada, otišao Mariji Šegando, Zoranićeva 11, Pula.

Petu nagradu, tablet računalo Acer, osvojila je Marija Lovaković, Matije Gupca 9, Umag. Šesta nagrada, sušilica rublja Zanussi, putuje Renku Pauletiću, 15. siječnja 2, Pazin. Sedmu nagradu, izbor robe u vrijednosti od 2.500 kuna u trgovini prehrambenih proizvoda, iskoristit će Bruno Franković, Marići 20, Labin.

Glas Istre, Buzetska pivovara BUP i Tržnica Pula, koja je ujedno bila i domaćin ovog izvlačenja, iznenadili su posjetitelje podijelivši prigodne poklon-pakete.

Tijekom cijelog prijepodneva kod fontane na tržnici posjetitelji su mogli degustirati i kupiti neke od proizvoda 20-ak izlagača, proizvođača domaćih proizvoda, koji su se predstavili u sklopu manifestacije koju organizira Tržnica d.o.o. Pula "Mirisi i okusi Istre".

Cijeli program odvijao se uz predivnu glazbu Ad Libitum Tria koji su izvodili evergreene, poznate filmske skladbe i starogradske pjesme, a pod voditeljskom palicom iskusnog radijskog voditelja Borka Livića. (Patricija SOFTIĆ-MEHMEDOVIĆ; snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter