Nagradna igra GI: Hyundai i20 osvojio Šime Matošević

U kupone je sretno uskočila šestogodišnja Mija Agarinis iz Buja (N. Lazarević)
U kupone je sretno uskočila šestogodišnja Mija Agarinis iz Buja (N. Lazarević)

Petak, 13. svibnja 2016. naš vjerni čitatelj Šime Matošević iz Poreča upamtit će kao jedan od najsretnijih i najuzbudljivijih dana u svom životu. Šime će uskoro kući odvesti otmjeni bijeli Hyundai i20, redizajniranu modernu i prostranu limuzinu uz koju mu Glas Istre daruje i policu autoodgovornosti, a sve to za samo 25 kupona izrezanih u vremenu trajanja nagradne igre od 8. travnja do 3. svibnja.

Iz količine od punih osam velikih vreća omotnica, baš njegovu izvukla je naša sugrađanka, glazbenica Irena Giorgi na današnjem 123. izvlačenju imena dobitnika održanom u pulskom salonu Hyundai Hrvatska d.o.o.

Drugu nagradu, izbor robe u vrijednosti od 10.000 kuna u trgovini namještaja i dekora Meblo, osvojila je Romina Grujin Zvonarev iz Premanture, a sreću joj je donijela Mirela Kovačević Hadžić, voditeljica spomenutog salona automobila. Robu vrijednu 5.000 kuna u Meblu će izabrati Jessica Buić iz Marčane koja nagradu dijelom može zahvaliti i šestogodišnjoj Miji Agarinis iz Buja koja je rado uskočila u "brdo omotnica" i tako usrećila našu čitateljicu.

Tročlano povjerenstvo za kontrolu kupona činili su posjetitelji Dragan Verić i Luciana Bazijak, Mirela Kovačević Hadžić te Nensi Kopić, javni bilježnik.

Jučerašnje finale nagradnog ciklusa glazbom su začinili odlični Irena i Mauro Giorgi te izveli nekoliko akustičnih obrada svjetski poznatih rock, blues, pop i swing pjesama. Osim što bilježe suradnju s raznim glazbenicima, trenutno pripremaju svoj prvi autorski album rock&blues žanra koji izlazi na jesen. Njihov zadnji glazbeni uradak "Zar se noćas opet ljutiš" odlično je prihvaćen u domaćem i stranom eteru te svoje zajedničko glazbeno stvaranje uspješno predstavljaju na brojnim nastupima.

Za nekoliko dana uslijedit će primopredaja automobila našem sretnom čitatelju u salonu Hyundai Hrvatska d.o.o., ovlaštenom prodajnom i servisnom partneru koji je svoja vrata u Industrijskoj 15b Puljanima i svim partnerima otvorio u kolovozu prošle godine, a vama, dragi čitatelji, poručujemo da uskoro kreću novi ciklusi nagrađivanja. S obzirom da je Euro pred vratima, neki će od vas osvojiti i ulaznice za predstojeću utakmicu Turska-Hrvatska 12. lipnja u Parizu. Razloga za pažljivo čitanje Glasa Istre imate na pretek.

Matošević: Nagradu ću dati djeci

Porečan, 80-godišnji Šime Matošević danas je iznenađeno primio vijest da je upravo on sretni dobitnik glavne nagrade u nagradnoj igri Glasa Istre - automobila Hyndai i20. Kako nam je rekao, unatoč poznim godinama posjeduje i vozačku dozvolu i automobil, Opel corsu, ali je odlučio da više neće voziti.

- Moja je odluka bila da više ne vozim, jer se nisam osjećao, a ovu nagradu dat su svojoj djeci, sinu Davoru i kćerki Eleni, ali još nisam odlučio kako je podijeliti, rekao nam je Šime Matošević.

Dodao je i da Glas Istre čita svakodnevno još od 1954. godine, a preskočio je pokoji broj samo kad ga je nešto spriječilo da ga kupi. Upitan hoće li proslaviti pobjedu, istaknuo je da hoće, ali i dodao da nije baš previše aktivan zbog problema s kralježnicom. (G. I.)

 


Podijeli: Facebook Twiter