Nagradna igra GI: Elvira Milevoj preuzela citroen C3

Elviri Milevoj ključeve citroena uručio je Rok Flego (G. ČALIĆ ŠVERKO)
Elviri Milevoj ključeve citroena uručio je Rok Flego (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Uzbuđena Elvira Milevoj iz Sv. Katarine kod Labina, dobitnica redizajniranog automobila citroen C3, glavne nagrade naše, 107. po redu nagradne igre, danas je u salonu CIB Commercea u Buzetu preuzela svoj doista prekrasni zgoditak. Teško je procijeniti tko je bio raspoloženiji, naša dobitnica ili veselo društvo rođaka i susjeda iz Labina u čijoj je pratnji stigla.

- Godinama čitam Glas Istre, bez njega zaista ne mogu. Ujutro ga prolistam, poslijepodne detaljno pročitam. Kupone redovno šaljem, no ovo mi je prva nagrada, nikada nisam ništa dobila, rekla nam je presretna dobitnica i povjerila nam da ju je do sada uglavnom vozila sestra svojim autom pa će sada možda zamijeniti uloge.

Ugodnu vožnju sretnoj dobitnici zaželjela je Mirjana Perković Melon, rukovoditeljica Službe promocije Glasa Istre. Pozvala ju je da i dalje sudjeluje u nagradnim igrama i kao gošća prisustvuje sljedećem izvlačenju koje će se održati 1. rujna u Savičenti.

U ime Glasa Istre i CIB Commercea ključeve automobila predao joj je prodajni menadžer ove buzetske firme Rok Flego koji nije propustio priliku naglasiti da je CIB Commerce tvrtka koja se bavi prodajom Citroen vozila s najdužom tradicijom u Hrvatskoj. Policu autoodgovornosti je u ime Allianza uručio Alen Beloć, direktor poslovnice Istra - Istok, te djelatnica u Buzetu Elijana Bertoša. (Napisala i snimila Gordana ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter