Nagradeno šestero istarskih policajaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Policijskoj upravi istarskoj nacelnik Mladen Blaškovic u cetvrtak je urucio prigodnu nagradu MUP-a za skupinu policijskih službenika. Nagradeni su Bernard Perkovic, Iva Bencic, Zlatko Todoric, Vladimir Palijan, Tomislav Sucic i Goran Strnišcak.

Naime, šestero policijskih službenika Sektora kriminalisticke policije PU istarske nagradeno je za uspješne rezultate u sprjecavanju i otkrivanju kaznenih djela teških krada motornih vozila visoke klase, za što su 21. prosinca 2011. godine uhicene i kazneno prijavljene tri osobe.

U srijedu je pak održana svecana podjela službenih znacki i iskaznica za 28 novih policajaca koji ce biti u službi u postajama u Puli, Bujama, Porecu i Rovinju, te interventnoj, prometnoj, aerodromskoj i pomorskoj policiji.

- Policijski posao nije samo posao. To je životno opredjeljenje te se u skladu s time trebate i ponašati. Nadam se da cete ga dostojno obavljati i cuvati ugled institucije Ministarstva unutarnjih poslova te biti na ponos Policijske uprave istarske, istaknuo je nacelnik Blaškovic. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter