Nagrade za istarske turističke djelatnike

U Istru stigle dvije nagrade HTZ-a (Arhiva)
U Istru stigle dvije nagrade HTZ-a (Arhiva)

Ove je godine Hrvatska turistička zajednica u kategoriji nagrada Čovjek - ključ uspjeha u turizmu, kojom se nagrađuju najbolji turistički djelatnici, dodijelila dvije nagrade istarskim djelatnicima. Alfredo Golob iz porečke turističke agencija Istraline proglašen je najboljim agencijskim djelatnikom, dok je turistička inspektorica porečke ispostave Ivka Kraljević proglašena najboljim inspektorom u državi.

Kako stoji u pojašnjenju HTZ-a prilikom dodjele nagrada, Kraljević kontinuirano postiže iznadprosječne rezultate, iznimno se zalaže pri pravovremenoj, kvalitetnoj, profesionalnoj realizaciji radnih obaveza, prilagođavajući se s lakoćom zahtjevnim uvjetima pri realizaciji inspekcijskih poslova, koji su naročito izraženi i zahtjevni tijekom turističke sezone. Dodaju da je u suradnji s drugim službama, u svom dosadašnjem radu pokazala izuzetno visok stupanj komunikativnosti, inicijative, pouzdanosti i kolegijalnost, što je i rezultiralo nagradom za djelatnika godine u kategoriji inspektor.

Za Goloba, vlasnika porečke agencije Istraline, u objašnjenju nagrada stoji da svojim kreativnim pristupom uvodi inovativnosti u organizaciji izleta i ponude novih sadržaja posebno namijenjenim gostima na grupnim putovanjima te potiče i promovira hrvatske destinacije kroz motivirajuće agencijske pakete i programe. (B. BAN)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter