Nagrade pretplatnicima Glasa Istre


U prostorijama Glasa Istre danas su izvučena imena dobitnika nagradne igre priređene samo za pretplatnike. Iz kompjuterske baze elektronskim putem, po sistemu slučajnog odabira, izvučena su imena devetero najsretnijih koji su na današnji dan imali aktivnu pretplatu te tako konkurirali za neki od malih kućanskih aparata Gorenje i dekorativne tkanine iz programa Meblo.

Najviše sreće imao je Đino Malinarić iz Labina koji će na svoju adresu primiti sokovnik, a Anton Kranjčić iz Žminja osvojio je blender – mješalicu. Sjeckalica je pripala Puljaninu Romanu Bertetiću, a elektronska kuhinjska vaga Ankici Piccoli iz Ližnjana.

Prekrivače za krevet šaljemo Liviji Prekalj i Dragu Krulčiću u Poreč, Mariju Ligoviću u Ližnjan, Ratku Erliću u Banjole te Puljaninu Franji Goričkom.

Regularnost izvlačenja pratilo je tročlano povjerenstvo u sastavu Gabi Božušković, Sanja Vujičić i Sandra Klačar, djelatnice Glasa Istre.

U poslu oko izvlačenja pomogla nam je "friško" pretplaćena mlada Puljanka Marijana Lukež koja je svoj zadatak obavila besprijekorno i nagrade rasporedila širom Istre. (M. MELON)

OPŠIRNIJE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter