Nagrade najboljim radovima na temu lokve

Prva nagrada u kategoriji škola
Prva nagrada u kategoriji škola

U sklopu projekta "Volim Hrvatsku 2013" u Turističkoj zajednici Istarske županije proglašeni su najbolji literarni i likovni radovi na temu "Ljepote mojeg zavičaja", a uža tema natječaja bile su lokve.

U kategoriji vrtići prvo mjesto za likovni rad dobio je šestogodišnji Tedi Veličković iz pulskog vrtića Dugin svijet. Odgojiteljice mentorice su mu bile Kristina Govorković, Aleksandra Smolić i Iris Šetić Bravar.

Drugoplasirani je vrsarski vrtić Tići, skupina Lastavice s odgajateljicom Nadom Božinović Soldatić. Treće je mjesto zauzeo talijanski dječji vrtić Fregola, skupina Winnie, a odgajateljice su Alida Delben i Larisa Melon.

Kod likovnih radova u kategoriji osnovnih škola prvo je mjesto pripalo prvašici iz OŠ Centar Matei Kegelj pod mentorstvom učiteljice Jadranke Levak. Drugoplasirana je Nina Kalin iz šestog razreda bujske OŠ Mate Balote (mentorica Nataša Bezić), a trećeplasirani je grupni rad učenika OŠ "Vladimira Nazora" Krnica s mentoricom Gordanom Antunović.

Prvo mjesto među školama u kategoriji literarnih radova pripalo je Talijanskoj osnovnoj školi "Galileo Galilei" Umag, Područna škola Bašanija za grupni rad učenika: Federica Glišić Rota, Timothy Lakošeljac i Luca Vigini (3. razred). Mentorica je učiteljica Carmen Rota. Asiyah Noemi Koso drugoplasirana je, a riječ je o učenici 6.b razreda OŠ Centar, pod mentorstvom učiteljice Diane Božić.

Trećeplasirana je Dora Hrelja, učenica 7.a razreda OŠ "Mate Balote" Buje. Mentorica je Sonja Buljević. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter