Nagrade Loneu, Histriji i Medulinu

Pulski hotel Park Plaza Histria (arhiva)
Pulski hotel Park Plaza Histria (arhiva)

Organizacija International Hotel Awards proglasila je Maistrin hotel Lone u Rovinju najboljim kongresnim hotelom s pet zvjezdica u Europi u ovoj godini, izvijestili su danas iz Maistre.

Hotel Lone, osim u arhitektonskom i dizajnerskom smislu, prepoznat je i kao originalan i moderan turistički proizvod te je nagradom International Hotel Awards potvrđena njegova kvaliteta i u pogledu kongresne ponude, ističu iz Maistre. Regije kojima se dodjeljuju nagrade su Amerike, Azijski Pacifik, Europa, Afrika, Arabija i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Hotel Lone u Rovinju Maistra je otvorila prošle godine uloživši u gradnju i opremanje ukupno oko 350 milijuna kuna.  

Arenaturistovi hoteli Park Plaza Histria i Park Plaza Medulin osvojili su prestižne nagrade britanskog touroperatora Thomsona za sezonu 2012., objavio je danas Arenaturist u priopćenju. Ovaj najveći britanski touroperator, dio vodeće turističke kompanije u svijetu TUI Grupe, dodijelio je Gold Award 2012 Arenaturistovim hotelima Park Plaza Histria i Park Plaza Medulin. Priznanje je hotelima dodijeljeno na osnovu ocjena Thomsonovih gostiju o njihovom zadovoljstvu, destinaciji, kvalitete usluge i hrane, čistoće objekta, dodatne ponude aktivnosti hotela te odnosa cijene i kvalitete.

"Oduševljeni smo što smo primili ove nagrade iz vrha svjetske turističke industrije i ostvarili tako visoke ocjene gostiju u prvoj godini poslovanja renoviranih objekata. Razlog više za zadovoljstvo je što je nagrada dobivena ne samo za jedan, nego dva naša nova hotela… Bili smo preplavljeni pozitivnim porukama gostiju, a uz nastavak podizanja kvalitete naših objekata i sve veći broj zrakoplovnih letova izravno u Pulu, očekujemo vrlo uspješnu i iduću sezonu te se radujemo dolasku brojnih gostiju iz cijele Europe", rekao je izvršni direktor Arenaturista Reli Slonim.

Inače, oba nagrađena hotela, zajedno s naseljem Park Plaza Verudela, kompletno su preuređena i otvorena početkom ovogodišnje turističke sezone, kategorizirana s četiri zvjezdice te brendirana kao prvi Park Plaza objekti u Hrvatskoj. (Hina, K. S. REISMAN)


Podijeli: Facebook Twiter