Nagrada za hrvatsko-slovensku ponudu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska i Slovenija nagradene su na ovotjednom kineskom turistickom sajmu China Overseas Tourism & Travel Market (COTTM) u Pekingu, i to za inovativnu turisticku ponudu.

Zajednicko priznanje dodijeljeno je Hrvatskoj turistickoj zajednici i Slovenskoj turistickoj zajednici koje su lanjske godine pocele suradivati u promociji na dalekim tržištima organizacijom manifestacije "Doživi Hrvatsku, osjeti Sloveniju", koja obuhvaca poslovne radionice, zajednicke prezentacije hrvatske i slovenske turisticke ponude te svecanih prijama u Šangaju i Pekingu.

Takoder, Turistickoj zajednici Zagreba dodijeljeno je priznanje za marketinšku ponudu. Na sajmu COTTM ponudu je uz Hrvatsku i Sloveniju predstavilo više od 300 turistickih agencija i turistickih zajednica iz 50 zemalja, a priznanja su dodijeljena za postignuca u sedam kategorija, ukljucujuci marketinšku ponudu, inovativnost ponude, medijsku promidžbu, kvalitetu usluge, posebni medijski marketing, ponudu luksuznih proizvoda te svekoliku turisticku ponudu.

Nakon Pekinga, u organizaciji turistickih zajednica dviju zemalja, 18. travnja organizira se poslovna radionica kineskih te hrvatskih i slovenskih turistickih djelatnika. Osim na sajmu u Pekingu, hrvatska turisticka ponuda bit ce predstavljena i na sajmu WTF od 12. do 15. svibnja u Šangaju. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter