Nagrada sindikatu Riviere Porec

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sindikat turizma i usluga Hrvatske svecanom je sjednicom svoga predsjedništva obilježio 20. obljetnicu djelovanja. Govoreci o tome kako ocuvati dignitet - pravo na rad i zaradu dostojnu covjeka zaposlenih u djelatnosti turizma i ugostiteljstva Hrvatske - predsjednik STUH-a Eduard Andric posebno je naglasio dobre poslovne rezultate u turizmu Istre, priopcio je koordinator za odnose s javnošcu SSSH-a Željko Slunski.

Prenio je Andriceve rijeci da je Istra postigla najbolje rezultate u turizmu u 2009. U njoj nije bilo negativnih rezultata, a posebno dobri rezultati ostvareni su u istarskim tvrtkama koje imaju kampove. Slijedom toga SUTH je uspio u svim hotelskim tvrtkama u kojima pregovara i u kojima ima organizirano clanstvo, ugovoriti povecanje place, što je dobar rezultat i uspjeh sindikata u zaštiti interesa radnika.

Tradicionalno godišnje priznanje STUH-a, Plaketa «Sindikalna podružnica godine», pripalo je onoj u Rivieri Porec. Plaketu je Andric urucio Valteru Knapicu, glavnom sindikalnom povjereniku STUH-a u Rivieri, istaknuvši da ta sindikalna podružnica posvecuje iznimnu pažnju razvitku suodlucivanja i širenju clanstva, a Riviera je jedna od prvih tvrtki koja je potpisala kolektivni ugovor u Hrvatskoj u djelatnosti turizma.


Podijeli: Facebook Twiter