Nagrada Glasa Istre - Kia Rio Sport Sedan

U Fiorinima ćemo doznati tko će dobiti Kiju Rio Sport Sedan
U Fiorinima ćemo doznati tko će dobiti Kiju Rio Sport Sedan

Na tradicionalnoj Ottavi u Fiorinima, fešti cvijeća i kolača, u subotu ćemo doznati tko će voziti raskošni automobil Kia Rio Sport Sedan, glavni zgoditak posljednje nagradne igre Glasa Istre "Čista sreća" uz kojeg će sretni čitatelj osvojiti i policu obveznog osiguranja.

U Fiorinima bit će izvučeno pet prvih nagrada koje daruje naš list - izbor robe od 5.000 kuna u trgovini Meblo u Puli, prijenosno računalo, TV prijamnik Toshiba LCD i perilicu posuđa Ariston. Glavna nagrada - Kia Rio Sport Sedan - bit će predstavljena na Ottavi od jutarnjih sati, a kome će omotnica s 25 kupona donijeti sreću doznat ćemo navečer, jer izvlačenje 104. po redu nagradne igre počinje u 18 sati.

Glazbena pratnja izvlačenju bit će opatijska grupa Koktelsi s pjevačicom Claudijom Beni, koja je 2003. predstavljala Hrvatsku Eurosongu, te umaški Birikin band. Nakon izvlačenja sve do kasnih večernjih sati slijedi plesna zabava.

Ovogodišnja Ottava, koju uz potporu Općine i Turističke zajednice Brtonigla organizira Mjesni odbor Fiorini pod motom "Iskažite umijeće - Donesite svoje najbolje slastice", počinje u petak u 22 sata partyjem na kojem će glazbu puštati DJ-evi Ben Valley, Wallrockerz i Danny Clarck.

Otvorenje sajma cvijeća i proizvoda lokalnih proizvođača zakazano je za subotu u 10 sati, nakon čega su u programu popodnevna zbivanja koja počinju u 13 sati - nogometni turnir, izložba oldtimera, dječja radionica Eliv i misa u 16 sati. U 17 sati slijedi najslađi dio fešte - ocjenjivanje i degustacija kolača. Poslije izvlačenja nagradne igre Glasa Istre i podjele nagrada za najbolji kolač i najljepšu okućnicu slijedi zabava uz Koktelse i Birikin band te DJ-a Dannyja Clarka.

Sajam cvijeća i kolača i u nedjelju se otvara u 10 sati. Popodnevno druženje mještana odvijat će se na turniru u briškuli i trešeti u šatoru, pa slijede nezaobilazna i simpatična nogometna utakmica između oženjenih i slobodnih, umjetničke radionice za odrasle i izložba dječjih radova. Feštu će zatvoriti zabava i ples uz pratnju Dua Compani - Sandro & Sandro te predstava Zajednice Talijana Nova Vas. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter