Nadaju se drugoj vožnji za sve

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz Anu Jelušic, na Snježnoj kraljici nastupit ce Nika Fleiss, Matea Ferk, Sonja Novoselic i Tea Palic, koje su na konferenciji za novinare u "Tomislavcu" govorile o ocekivanjima.

- Moram priznati da postoji trema. Uvijek je tako kad skijaš na svom brdu. Smatram da je to pozitivno. Svakako se ne dam drugoj vožnji. Ma nadam se da cemo svih pet uci u drugu vožnju! Ako se to ostvari, napravit cemo koncert za sve - rekla je dobro raspoložena Nika Fleiss.

Za Niku svi oko reprezentacije kažu kako na treninzima skija izvrsno i kako bi mogla biti senzacija šestog izdanja Snježne kraljice.

Toplo vrijeme najviše ce utjecati na skijašice s višim startnim brojevima. Staza teško da može izdržati do trena kad se one pojave na startu. Tih problema svjesne su naše skijašice, koje ce zadesiti upravo ta sudbina.

Druga vožnja bila bi cudo, no ja se potajno nadam - rekla je Sofija Novoselic. Perspektivnoj Mateji Ferk Sljeme je izvrsna prilika da dokaže svoj talent, ali i da se iz prve ruke predstavi navijacima. Tea Palic dodaje da je Sljeme i prilika za prikupljanje iskustva koje ce im puno znaciti u nastavku karijera.


Podijeli: Facebook Twiter