Nacional - Potpican '98 ABS 4:4

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U odlicnoj uzvratnoj utakmici cetvrtfinala Kupa Hrvatske Nacional i Potpican '98 ABS odigrali su neodluceno 4:4, iako je Potpicancima do potpunog preokreta i pobjede nedostajalo još samo 10 sekundi. U prvom susretu, odigranom u Labinu prošlog tjedna, Nacional je slavio sa 7:0.

U samo dvije minute, nakon dva pogrešna dodavanja gostiju, domacini pogadaju prazna vrata i vode 2:0. I treci gol, koji je djelo Grdovica, došao je udarcem na prazna vrata i tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, da bi u drugom Potpican '98 ABS odigrao možda i najbolje poluvrijeme u ovoj godini.

Zagrepcani su se grcevito branili, ali P. Drndic, a potom i Hoxha dvama pogocima poravnali su rezultat u 31. minuti na 3:3, i dalje igrajuci s vratarom u polju. Osamdeset sekundi prije kraja susreta ta se igra isplatila jer je Radusin potpuno okrenuo rezultat i svojim pogotkom doveo Potpicance u vodstvo od 4:3, da bi potom u zadnjem napadu, kad su Zagrepcani igrali s vratarom u polju, Kujtim Morina ubacio loptu u sredinu gdje je Nene s tri metra pogodio mrežu za konacnih 4:4.

Dvorana Sutinska Vrela. Gledatelja 100. Suci: Brucic (Karlovac), Haban (Zlatar Bistrica). Strijelci: 1:0 Ku. Morina (9), 2:0 Suton (10), 3:0 Grdovic (17), 3:1 P. Drndic (23), 3:2 Hoxha (29), 3:3 Hoxha (31), 3:4 Radusin (39), 4:4 Nene (40). Žuti kartoni: P. Drndic, Radusin (Potpican '98 ABS).

NACIONAL
: Stojkic, Novak, Nene, Suton, Ku. Morina, Šimurina, Ko. Morina, Grdovic, Grcic, Reznicek, Šestic, Ugarkovic.

POTPICAN '98 ABS
: Didovic, Lalic, Novoselac, Runko, P. Drndic, Klunic, Pantina, Radusin, Hoxha.


Podijeli: Facebook Twiter