Načelnik PU istarske uručio Spomenice domovinske zahvalnosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prostorijama Policijske uprave istarske danas je načelnik PU istarske Alen Klabot svečano uručio Spomenice domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu Robiju Belušiću, Sakibu Trumiću, Andriji Blaževiću, Igoru Justinčiću, Jadranki Boras i Đulijani Jerman Kalčić. Odluku o dodjeli odlikovanja donijela je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Uručujući Spomenice načelnik Klabot čestitao je nagrađenim djelatnicima u ime ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i u svoje osobno ime te im je zahvalio na dugogodišnjem profesionalnom i odgovornom odnosu prema poslu.

- Vašom uzornom službom i postignutim rezultatima zaslužili ste ovo visoko odlikovanje. Priznanje je to za vaš doprinos ugledu policije u cjelini. Upravo je to naše određenje i smjer u kojem želimo ići, približiti policiju našim građanima i svojim odgovornim, visokoprofesionalnim i časnim pristupom poslu, vratiti vjeru naših građana u policiju, istaknuo je načelnik Klabot.

U ime svih odlikovanih, prisutnima se obratio načelnik Sektora upravnih i inspekcijskih poslova Robi Belušić, koji je istaknuo da će im ovo odlikovanje svakako biti poticaj da se još više trude za dobrobit policijske uprave i svih građana.

- Ponosni smo što smo zaslužili primiti ovakvu nagradu za svoj rad. Svi smo mi ovdje dugo u službi, volimo svoj posao i još ga uvijek obavljamo s jednakim žarom, naglasio je Belušić i zahvalio na dobivenim priznanjima. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter