Načelnik Općine Preko: To nije učinio nitko s otoka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

 Načelnik Općine Preko, Karlo Novoselić, kaže kako mu je jako žao što je na ovako ružan način naš reprezentativac Ivan Rakitić morao otići s otoka Ugljana. Novoselić je ubrzo nakon sramotnog događaja obaviješten što se jučer dogodilo igraču Barcelone te je razgovarao s Rakitićem.

- Nešto iza 14 sati Ivan je čuo da je nešto udarilo. Izašao je na balkon, no nikoga nije vidio. Potom je shvatio da je netko bacio kamen težak najmanje dva kilograma i razbio staklo na zimskom vrtu vile. Rakitić je bio smiren, ali je objasnio kako zbog sigurnosti supruge i djece mora otići. I oko 18 sati Ivan se gliserom zaputio prema Zadru – ispričao je Novoselić koji ima kuću u blizine vile u kojoj se nogometaš s obitelji odmarao. Dodaje kako je policija bila na mjestu događaja i da se cijeli slučaj Ivan Rakitićistražuje. Kaže da mu je jako žao što se ovo našem reprezentativcu dogodilo, ali potpuno razumije da nakon ovoga više ne može ljetovati u njihovom mjestu. Novoselić ističe da je Rakitić izuzetno pristojan i pristupačan čovjek te je za vrijeme kratkog boravka na Ugljanu uvijek imao vremena za fotografiranje s obožavateljima.

- Moje mišljenje je da to nije učinio nitko s otoka. Mještani Ugljana vole nogometaše i prate nogomet, ali se ne petljaju u politiku. Mislim da je to netko napravio sa strane, da je to neki ružan scenarij da se dobije na popularnosti – smatra Novoselić te dodaje da su huligani napravili veliku štetu i njihovom mjestu.

(Izvor: Portal scena.hr) 


Podijeli: Facebook Twiter