Nacelnik Josip Knapic primio uspješnog ribolovca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dilan Mileta, 12-godišnji clan raškog Sportskog ribolovnog društva Galeb, jedini je iz Istre izborio uvrštenje u U-16 državnu reprezentaciju pa ga je tim povodom u utorak primio opcinski nacelnik Josip Knapic.

Pocastio ga je poznatom izrekom "rogi ribaru", buduci da Dilana u studenome ocekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, a prethodno ce se okušati na medužupanijskom, odnosno državnom prvenstvu te sudjelovati u ljetnom kampu na Šolti krajem srpnja.

Ovaj ucenik šestog razreda labinske Osnovne škole Ive Lole Ribara i polaznik male škole ribolova u Galebu, koju vodi Dalibor Brajkovic, ovogodišnji je dvostruki prvak Istre u udicarenju s obale - pojedinacni te ekipni s Ninom Frankovicem.

Usto, lani je bio cetvrti na prvenstvu Hrvatske, a spremno se pohvalio i svojom dosad najvecom dignutom ribom, oradom od 1,4 kilograma. Osim ribolova, trenira i rukomet u kadetima labinskog Mladog rudara.

Knapic je izrazio zadovoljstvo što je Galeb, društvo bogate tradicije, iznjedrio ovako uspješnog ribica.

- Dilan je sve ostvario svojim radom i zalaganjem, promovira Rašu na svakom natjecanju pa obecavam da cemo ga podržati na njegovom sportskom putu, zakljucio je nacelnik.


Podijeli: Facebook Twiter