Načelnica proglašena za najnonu na čekanju

Grupa "Novi Đavoli"
Grupa "Novi Đavoli"

Na prepunoj ljetnoj terasi multimedijalnog centra (MMC) Fažana Novi Đavoli su sa svojim gostima, Vesnom Nežić-Ružić i Erikom Balijom, proteklog vikenda rasplesali i zabavili goste uz mnogo pljeska oduševljenih plesača i gostiju koji su se zatekli na trećem susretu generacija. Đavoli su izveli svoj tradicionalni repertoar sastavljen od uspješnica Pro Artea, Dubrovačkih Trubadura, Franka Sinatre, Louisa Amstronga…

Erik Balija je, uz pratnju svog nekadašnjeg kompanjona iz Duo EM, Mitra Gavočanova otpjevao makedonsku "Eleno kerko", zatim "Piazza grande" od Lucia Dalle, "Ringišpil" od Balaševića i na kraju "Daleku obalu" od Marijana Bana. Potom je Vesna Nežić-Ružić otpjevala "Kud plovi ovaj brod", "Sprid arene", "Neka živu Istrijani" i kao bis "Lovor i ruže" što je bilo popraćenom velikim aplauzom.

Dok je žiri sumirao rezultate na pozornicu je izašao Goran Rabar-Broka i na gitari izveo stare hitove, a šlag je bio kada mu se priključila njegova kćer Mua, pa su u dueti izveli nekoliko pjesama. Slijedilo je proglašenje pobjednika svega "Naj, Naj, Naj", a potom su Novi Đavoli nastavili svirati do kraja programa. Još je jedan susret generacija pokazao da se ljudi vole sjetiti svojih mladih dana i jednom godišnje to i zaslužuju.

U dijelu nagrađivanja svega što je "naj" navodimo da je Klaudija Debelić izabrana za najnonu, a Dario Šuran za najnoneta. Pepica Brala je proglašena za nonu s najviše unuka, Anđela Rabar za najstariju nonu generacije, općinska načelnica Ada Damjanac najnona na čekanju. Najplesač je Anđelo Rabar, a Juliana Benazić najplesačica. Najdugovječniji muzičar Fažane u svijetu je Goran Rabar Broka (ex. Đavoli i Skytt), najdugovječniji rukovodioc je Giancarlo Moscarda, najdugovječniji poštar Franko Keršin. Najsporiji pješak je Engels Devescovi, Zdravko Gerić je najduhovitiji košarkaš Fažane, a Saša Rajkov naj prezenter Fažane u svijetu i okolici. Anđela Grižančić je imala naj retro kostim generacije, a Ive Racan je "Naj, Naj, Naj generacije 2014.-2016." (P. GREGOROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter