Nabrane haljine obavile ženske obline

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lepršavi materijali u ružicastoj, svijetlosivoj i boji šampanjca nose se poput zavjesa omotanih oko ženskih oblina... Iako ne zvuci kao zanosan outfit, nabori mogu biti itekako seksi, u što su nas pred nadolazecu sezone uvjerili i dizajneri.

Nicolas Ghesquiere okrenuo se od prošlosezonske futuristicke kolekcije i Balenciagu predstavio maštovitim kreacijama poigravši se upravo naborima i odredivši modne smjernice za "vrucu" sezonu jesen-zima 2009/10. Izvrsne kombinacije koje vrve od nabora, a predstavili su ih osim Balenciage i Lanvin, Sophia Kokosalaki, Louis Vuitton, Christian Dior, Chloe i Salvatore Ferragamo, siguran su znak koji pokazuje što je kljucni trend sezone.



Najneobicniji krojevi haljina mame poglede, raspaljuju maštu, ali pokazuju zašto je modni dizajn prava umjetnost, jer namecu bezbroj pitanja: gdje se to nabori spajaju, gdje završavaju, odakle pocinju... A kada se sve to radi od najfinije podatne svile, romantici nema kraja. Nabori su, naime, uvelike obilježili i sezonu proljece-ljeto koja je iza nas, a sada se valja prikloniti nekoj 'toplijoj' odjevnoj inacici.

Ucini li vam se tijekom šopinga i kupnje jesenske garderobe da su nabori osvojili svijet, ne ustrucavajte se isprobati poneku kombinaciju cak i ako smatrate da previše nabora ne može biti seksi. Mogli biste se ugodno iznenaditi svojim novim (modernim) izgledom.


Podijeli: Facebook Twiter