Nabavite nešto u crvenoj boji!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Djelomicno zbog Valentinova koje se približava, a djelomicno zbog dominacije crvene boje u kolekcijama poznatih dizajnera i high street brendova, danas smo fokus naše tjedne rubrike odlucili staviti upravo na tu boju!

Crvena je vjecna, uvijek moderna i provjereno sigurna boja koju obožava velika vecina zaljubljenika u modu. Ne prode ni jedna sezona bez crvene boje, neovisno radilo se o modnim dodacima ili odjevnim komadima.

Što je s proljecem 2012.? Crvena je veliki hit, to je i više nego sigurno, a prisutna je gotovo svugdje! One dame željne primjetnog stila nabaviti ce baloner ili sako u crvenoj boji, prave modne trendseterice zaljubiti ce se u veliku ponudu skinny hlaca u jarko crvenoj nijansi, klasicarke ce svoju garderobu probuditi modnim dodacima koji dolaze u obliku velikih pismo torbi i platformi u crvenoj boji.

Crveni komadi vec se sad nalaze na vješalicama i policama vaših najdražih high street ducana, a sudeci po lookbookovima kolekcija za sezonu proljece/ljeto 2012. upravo ce ta boja uz žutu, narancastu i boju peperminta dominirati u ducanima!


Podijeli: Facebook Twiter