Na Zeleniki odbojkaško igralište na pijesku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sportsko-rekreacijskoj zoni na Zeleniki u subotu je otvoreno igralište na pijesku, a odmah su organizirane i utakmice za djecu i odrasle. Igralište je otvorila predsjednica Mjesnog odbora Stoja Marija Langer, a sponzorima i vrijednim sugradanima koji su uredili zelene površine podijeljene su zahvalnice.

- Ovo je trece igralište koje smo ostvarili iskljucivo zahvaljujuci sponzorima. Do sada smo otvorili djecje igralište na pijesku, takoder u sklopu sportsko-rekreacijske zone Zelenika, te ono na Barakama. Ovaj put pomoc su nam pružili clanovi Športskog ribolovnog društva Barakeri te Footvolley savez Hrvatske, rekla je Langer.

Dodala je da ce na jesen ozeleniti zonu, odnosno zasaditi stabla, dok ce iduce godine sredstvima malih komunalnih akcija postaviti klupice.

- Grad je predložio postavljanje tuševa i vode bez koje igralište ne može funkcionirati, no do toga ce vjerojatno doci tek naredne sezone. Problem predstavlja održavanje podrucja, o cemu ce netko morati voditi racuna. Osim toga, namjeravamo napraviti šetnicu kako bismo Zeleniku povezali sa Stojom, rekla je predsjednica MO-a. (I. N. T.)


Podijeli: Facebook Twiter