Na vidiku treci dio "Istjerivaca duhova" i nova verzija "Footloosea"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvodijelna komedija iz osamdesetih "Istjerivaci duhova" dobit ce, po svojoj prilici, treci dio koji ce se snimati ove zime. Vijest je to koja se uzima s oprezom s obzirom na to da je ovaj projekt najavljivan vec godinama, ali Dan Aykroyd, koji je najviše zagovarao da se realizira, je vrlo optimistican. Od stare ekipe najmanje je siguran Bill Murray, ali Aykroyd vjeruje da ce se i on sigurno pridružiti. Zato je siguran Harold Ramis koji ce najvjerojatnije morati uskociti i na mjesto redatelja umjesto Ivana Reitmana koji je režirao prva dva dijela. Prva dva dijela snimljena su 1984. i 1989. i postigla su veliki uspjeh, a u novom film trebala bi se pojaviti i nova generacija istjerivaca duhova. Aykroyd se zato nada ce snimiti film u kojoj ce stara ekipa predati štafetu novoj.

Iako se Billa Murraya najviše kritiziralo zbog odugovlacenja oko snimanja treceg dijela, Aykroyd ga brani da je bio "vrlo zauzet", kao i svi oni te da ga se "ne može kriviti što nije želio opet raditi isto".

Dok se Aykroyd i društvo još uvijek "odlucno kolebaju" oko novog nastavka "Istjerivaca duhova", "Footloose" plesni tinejdžerski klasik iz osamdesetih, dobit ce, i to je potvrdeno, novu verziju. Glavnu ulogu koju je u originalu tumacio Kevin Bacon, sada ce igrati Chace Crawford. Film ce režirati Kenny Ortega. Izvorni film prica o mladicu koji iz Chicaga dolazi u mjestašce gdje je fanaticni svecenik zabranio rock 'n' roll i ples. Film je 1984. režirao Herbert Ross, a postao je poznat i po istoimenom radijskom hitu koji je izvodio Kenny Loggins. Nakon filma, koji je unatoc podijeljenim kritikama zaradio 80 milijuna dolara i postao hit medu tinejdžerima, napravljen je i mjuzikl.


Podijeli: Facebook Twiter