Na utakmicu Hrvatska - Španjolska putuju...

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kljucna rijec, SMS, Glas Istre i malo srece bili su potrebnida Saša Pilat iz Poreca, Masa Lombarda 10, osvoji ulaznicu za važan okršaj hrvatske i španjolske nogometne reprezentacije 18. lipnja u Poljskoj.

Sudjelujuci u nagradnoj igri Kije i Glasa Istre, u trajanju od 22. do 26. svibnja, 32-godišnji Saša postao je jedan od petero nagradenih citatelja koji ce uživo s tribina svjedociti jednoj od utakmica prvog dijela najvažnijeg kontinentalnog nogometnog prvenstva Euro 2012.

Uz cestitke predstavnika Glasa Istre i Kije, dragocjenu nagradu preuzeo je u pulskom salonu iz ruke Nikole Galica, voditelja marketinga tvrtke Kia Motors Adria Groups.

Naš nagradeni citatelj, inace rukovoditelj jednog sektora porecke Plave lagune, tako je riješio svoju nedoumicu oko odlaska i u zadnji trenutak radosno potvrdio grupi prijatelja iz Zagreba da ce ipak uskociti kao sedmi putnik u kombi i prepustiti se radostima putovanja u Gdanjsk.

- Predvidam da ce Španjolska i Hrvatska proci kvalifikacije u svojoj C skupini, a u finalu vidim Nizozemsku i možda sadašnjeg prvaka - reprezentaciju Španjolske. Inace, obožavam nogomet, do sada sam pratio nastupe "vatrenih" u raznim kvalifikacijskim utakmicama u Hrvatskoj, rekao je zadovoljno Saša.

Radostima navijanja za "vatrene" na gdanjskom stadionu, a možda i prekidu španjolske nogometne dominacije nad Hrvatskom, prepustit ce se i ostali naši nagradeni citatelji: Milka Bjelic iz Pazina, Antonella Pauluzzi Cramer iz Grožnjana, Sandro Milic iz Brtonigle i Franko Tankovic iz Pule. (M. PERKOVIC MELON)

Pratite Euro u Glasu Istre
Dragi naši citatelji, za sve vas koji niste bili te srece da osvojite ulaznice, Glas Istre svakoga dana donosi aktualne vijesti, komentare, fotografije i još puno zanimljivosti s Eura 2012.


Podijeli: Facebook Twiter