Na umaškom ATP-u gala koncert Olivera i Gibonnija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadeset i treci ATP Vegeta Croatia Open, koji se u Umagu održava od 5. do 15. srpnja, u petak je u Zagrebu predstavio do sada sadržajno najbogatiji zabavni program pod nazivom ATP Party Nights. U jedanaest umaških veceri, nakon zalaska sunca i završetka meceva, posjetitelje ocekuju prave glazbene poslastice.

Središnji dogadaj je zasigurno gala koncert Olivera Dragojevica i njegovog gosta Gibonnija koji ce se održati 7. srpnja u 21.30 sati na središnjem stadionu. Ulaznice za ovaj spektakl mogu se kupti preko Eventima po ekskluzivnoj cijeni od 80 kuna za prvih 500 kupaca.

Nakon prodaje ulaznica po promotivnoj cijeni karte ce stajati 130 kuna, dok ce cijena VIP ulaznice, koja u paketu donosi i jedan album Olivera u izdanju Aquarius Recordsa, biti 250 kuna. Ulaz na sva druga dogadanja ATP Party Nights programa je slobodan.

- Veselim se koncertu u Umagu. Na pozornici ce mi se pridružiti moj dragi prijatelj Gibonni, kao i orkestar. Vjerujem da svi u Istri znaju moje pjesme pa ocekujem vrhunsku zabavu, izjavio je Dragojevic te najavio veliki spektakl.

Jedanaestodnevno glazbeno druženje na prostoru ATP Dance Arene ukljucuje nastupe miljenika istarske publike, Gustafa i ATP Stars Benda, splitskog TBF-a i zagrebackog Jinxa te medunarodnih zvijezda Fredda Husha i Brooke Johnston Herr.

Za ljubitelje elektronske glazbe organizatori su ove godine osigurali nastupe najboljih - Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana, Freemasonsa, Patricka La Funka, Eddieja Thoneicka. Uz DJ-e na ATP Party Nightsu gostuje i popularni klupski program RNB Confusion za ljubiteljima RNB glazbe.

Polufinalni dan obilježit ce koncert iznenadenja velike medunarodne zvijezde, dobitnice mnogobrojnih nagrada.


Podijeli: Facebook Twiter