Na umaškom ATP-u 100 sati zabavnog programa

Ilustracija (M. A.)
Ilustracija (M. A.)

"Bit će ovo jedan od najjačih turnira u povijesti", najavio je danas Vanja Božičković, direktor ATP-ovog teniskog turnira "Vegeta Croatia Open", čiji zabavni dio počinje sutra u umaškom teniskom centru Stella Maris. U gradskoj palači organizirana je konferencija na novinare na kojoj je najavljen bogat sportski, zabavni, glazbeni i enogastronomski program turnira koji će trajati do 28. srpnja.

Direktorica Izvršnog odbora ATP-a Arlen Brozić naglasila je da će i ove godine posjetiteljima ponuditi 100 sati zabavnog programa,  potpuno besplatno. Neće se naplaćivati ni ulaz za glavni koncert otvorenja, onaj Tonyja Cetinskog u subotu 20. srpnja u 22 sata u ATP Dance areni pored glavnog stadiona. Izdvojila je koncert svjetski poznate pjevačice Gabrielle u subotu 27. srpnja, a večer prije toga mnoge će privući nastup DJ-a Thomasa Golda. Novost su ATP Unplugged večeri u sklopu kojih će pjevati domaće zvijezde poput Urbana, Franke Batelić i grupe Elemental.

Gradonačelnik Vili Bassanese govorio je o humanitarnom aspektu turnira, gdje se prikuplja novac za potrebitu umašku djecu. (T. KOCIJANČIĆ)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter