Na tržnici fritaja od 2.017 jaja i 50 kilograma kobasica

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Tijekom cijelog prosinca na prostoru pored zgrade pulske tržnice održavali se razni programi koje organizira Tržnica d.o.o. Pula. Tijekom zadnja dva dana u 2016. svi ljubitelji dobre hrane i dobrog društva moći će još guštati mirise i okusi Istre te proizvode gostiju tržnice koji donose širok spektar delicija, ukrasnih i dekorativnih predmeta, maslinovih ulja, domaćih suhomesnatih proizvoda, mirisnih nota lavande i proizvoda na bazi lavande te mnogo drugih autohtonih proizvoda. Bit će ovo prigoda da se pronađe još pokoji poklon ili ukras za blagdanske stolove u spektru delicija s pulske tržnice.

I dok su prolaznike jučer zabavljali Duble Dose bend koji su prašili od 10.30 do 12.30 sati, danas, kada je na pulskoj tržnici puno više posjetitelja, bit će pripremljena i velika fritaja od 2.017 jaja i 50 kilograma kobasica, a za ugodnu atmosferu na trgu pored tržnice pobrinut će se grupa In Vino Veritas. Na prvom katu zgrade tržnice bit će također prigodni glazbeni program. Oko 11 sati očekuje se svečano izvlačenje dobitnika nagradne igre Glasa Istre, a prvi pijati fritaje moći će se degustirati već oko 10.30 sati.

Inače, Tržnica d.o.o. Pula krenula je s programima već od listopada, a završit će zadnjeg dana u godini.

"Pozivamo goste, posjetitelje te stanovnike Pule i okolice da dođu na pulsku tržnicu te zajedno s prijateljima uživaju u veselom programu te tako pozdrave staru 2016. i već se pripreme da s vedrim notama dočekamo novu 2017. godinu!", kažu u Tržnici.

Inače izlagači Mirisa i okusa Istre te gosti bit će Kolić Gordana s rukotvorinama od modelirane žice, potom rukotvorine Mirjane Babić, Pršutana Bani, OPG Franjul, OPG Krivičić, OPG Bodiš, OPG Capar, Aronije Devald, OPG Stipančić, OPG Brig, OPG Vitasović i Blondi Sirupi. 

Radno vrijeme trgovačkih centara i tržnice

Danas, zadnjeg dana 2016. godine tržnica će raditi uobičajenim radnim vremenom od 6 do 14 sati. Trgovački centri radit će po skraćenom radnom vremenu. Konzumove trgovine bit će tako otvorene od 7 do 18 sati, a centar u Šijani od 8 do 18. Lidl će raditi također od 8 do 18 sati, Billa od 7 do 20, Kaufland od 7 do 16, a Plodine od 7 do 18 sati, dok će Interspar raditi od 7 do 20 sati. Na blagdan Sveta tri Kralja koji pada u petak 6. siječnja Konzum će raditi od 7 do 13 sati, osim centra u Šijani koji će raditi do 15 sati, Lidl će raditi od 8 do 21 sat, Bila od 7 do 20, Kaufland od 7 do 16 sati, Plodine od 7 do 20, Interspar od 7 do 21, dok će zgrada tržnice taj dan biti zatvorena. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter