Na Todorovom antistand upu sakupljeno oko 12.500 kuna

Todor i ekipa
Todor i ekipa

Todor, pulski glazbenik koji je poznatiji kao komičar, nastupio je jučer navečer u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula i u ovom nastupu, koji je kao i uvijek bio humanitaran te je prihod bio namijenjen Facebook Puljanima humanitarcima, do suza vicevima nasmijao prisutne.

Publike, očito zbog besparice, nije bilo kao prošlih godina, kada su njegovi nastupi bili rasprodani, pa su ovaj put prodane 263 ulaznice, pa je na koncu, kada se odbiju troškovi, skupljeno oko 12.500 kuna. To će pomoći da udruga Facebook Puljani humanitarci nabavi namirnice za najpotrebitije obitelji. Oni su zadovoljni jer, kako kažu, taj novac im je dovoljan da godinu dana kupuju meso i druge svježe namirnice koje ne mogu stajati i daruju ih onima koji ih trebaju.

Todor je sinoć bio u formi, nizao "masne" viceve začinjene politikom, ne štedeći nikoga, od pape do Bepa, a u prvom dijelu ispričao je kako će biti 2050. godine. Istra tada ratuje s Hrvatskom. Pulska riva još neće biti dovršena, Učka će biti probijena s toliko tunela da će se srušiti, a članova Gustafa u bendu će biti 16 tisuća. Kako ove godine ulazimo u Europsku uniju, predvidio je na svoj šaljivi način da će iduće godine iz EU-a izaći svi, jedino će Hrvatska ostati.

Osvrnuo se i na sveopću besparicu upitavši - kako znati da si bankrotirao? Tako što dođeš u kineski dućan i samo gledaš. Todor je imao i goste pa su publiku svojim vratolomnim plesnim točkama oduševili i dečki i cure iz AB Originala. (M. Radić, snimio A. KANCELAR)


Podijeli: Facebook Twiter