Na Stradunu faca k'o u prici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zateknete li se ovih dana u Dubrovniku, velika je vjerojatnost da cete u diru Stradunom ili nekom pokrajnjom ulicom naletjeti na neku od poznatih svjetskih ili domacih faca.

Nakon cuvenog detektiva Andyja Sipowitza, odnosno glumca Dennisa Frantza, velikana britanske i svjetske filmske industrije Michaela Cainea, iznimno simpaticne Gabourey Sidibe, nositeljice glavne uloge u dvama Oscarima nagradenom filmu «Precious», Stradunom su prodirali «ocajna kucanica» Eva Longoria i njezin suprug Tony Parker, košarkaš San Antonio Spursa s prijateljima.

Za razliku od Eve i Tonyja, odnosno njihovih zaštitara, veliki danski glumac Mads Mikkelsen, ovogodišnji dobitnik «Tribute» nagrade dubrovackog Libertas Film Festivala, sa suprugom Hanne i dvoje djece mirno je stajao u redu za mjesto u jednoj od gradskih pizzerija.

Mikkelsen, kojega je ženski dio publike na LFF-u ocijenio «jednim od najprivlacnijih muškaraca na svijetu», medu ostalim, igrao je u filmovima «Pusher», «Kralj Arthur», «Casino Royal» u serijalu o Jamesu Bondu, «Coco Chanel» i «Igor Stravinsky»...

U Dubrovnik je stigao i poznati bosanski glumac i redatelj s dugogodišnjom ljubljanskom adresom Branko ?uric ?uro u društvu svoje plavokose supruge, slovenske glumice Tanje Ribic koju «ne pušta» iz ruke.


Podijeli: Facebook Twiter