Na Špancirfestu i Blondie


Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je na internetskim stranicama koncertni program 16. festivala dobrih emocija koji će se od 22. do 31. kolovoza održati u Varaždinu, a među izvođačima je i Blondie s Debbie Harry.

Organizatori ističu da će biti koncerata za sve naraštaje i za svačiji ukus, a objavljen je raspored za najveću pozornicu, onu podno zidina Staroga grada.

Prvi koncert na toj pozornici na programu je drugog dana Špancirfesta, u subotu, 23. kolovoza, kada će nastupiti slovenski Laibach i Siddartha. Sljedećeg dana nastupaju 2Cellos i Urban&4.

U ponedjeljak, 25. kolovoza nastupit će zagrebački Malehookers i kultni sastav iz New Yorka Blondie s Debbie Harry. Blondie će u Varaždinu predstaviti novi dvostruki album, izdan u svibnju.

Nakon toga na pozornici kod Staroga grada u petak, 29. kolovoza, nastupit će Kiril Džajkovski te londonski Stereo MC's. Sljedeći dan koncert će održati hrvatski izvođači - turbofolk-punk band Brkovi, Kawasaki 3P i Punčke.

Zadnji dan Špancirfesta rezerviran je za koncert Parnog valjka. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter