Na red došle pristupne ceste za Monte Mulini i Park


Paralelno s rekonstrukcijom hotela Adriatic rovinjska hotelijersko-turistička kuća Maistra otvorila je i nove radove na podzemnoj i prizemnoj komunalnoj infrastrukturi. Konkretno, gradi se pristupna cesta za hotel Park te rekonstruira postojeća u smjeru hotela s pet zvjezdica Monte Mulinija.

Nakon opsežnih prošlogodišnjih radova na uređenju šetnice i plaže Mulini Beach, nastavljaju se radovi u "dvorištu" ovih objekta, a čiji je krajnji cilj podizanje ukupne kvalitete luksuzne turističke zone Monte Mulini. Rekonstrukcijom postojeće prometnice u smjeru hotela Monte Mulini, koja bi trebala biti dovršena do početka travnja, dobit će se dvadeset i četiri dodatna parkirališna mjesta.

Dva mjeseca kasnije, do početka lipnja, trebala bi se okončati i gradnja prilazne ceste za novi hotel Park. Izvođač radova je tvrtka Istrakop iz Poreča.

- Ova investicija, koja se tiče izgradnje i rekonstrukcije komunalne infrastrukture, vrijedna je više od deset milijuna kuna. Spomenuti je zahvat u zoni Monte Mulini dio ovogodišnjeg investicijskog ciklusa Maistre, vrijednog više od 150 milijuna kuna, rekao je Damir Vanđelić, direktor investicija Adris grupe, pojasnivši i da se najznačajnije ulaganje odnosi na rekonstrukciju hotela Adriatic, a ostatak ulaganja na unaprjeđenje sadržaja kampova, posebice kampova Polari i Valkanela.

Uz to, doznajemo, u tijeku su i pripreme za izgradnju hotela Valdaliso, te novog hotela Park. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter