Na Punta Christu 51 bend u tri dana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U tvrdavi Punta Christo kod Štinjana od cetvrtka do subote održat ce se Pula Demo Festival na kojem ce nastupiti cak 51 bend iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije i još tri headlinera. Zvijezde prve veceri bit ce Frontalni udar, u petak ce kao glavni nastupiti Cirkus, a u subotu Motus i Udav.

Demo bendovi natjecu se za vrijednu nagradu - snimanje albuma u studiju. Najbolji sastav odabrat ce publika, a kao glasacki listic poslužit ce im ulaznica. Inace, na natjecaj koji je bio organiziran preko Facebooka javilo se više od 200 bendova. Prvi ce bendovi svakog dana poceti svirati u 18 sati, dok ce headlineri nastupiti oko 23 sata.

Na ovom festivalu koji organizira Udruga mladih i kulturno osviještenih gradana U.M.I.K.O., cut ce se tako punk, rock, reggae, metal, ska, a organizira se i radionica sviranja africkih instrumenata te dvije izložbe fotografija, medu kojima i jedna o Puli u doba Austrougarske.

Na radionicu se mogu ukljuciti svi koji dodu na festival, na licu mjesta, bez prethodne najave, a za posjetitelje je pripremljen i besplatan kamp u kojem se mogu smjestiti za vrijeme trajanja festivala.

Još se ne zna kada ce koji bendovi nastupiti, no pojavit ce se sljedeci sastavi: Životinje Oi!, Wendy Darling Bend, Effatha, Krlja, Loša Idea, Božje Ovcice, Lobotomija, Invertedpussyfix, Zaipodosh, Shejdi Kruu, Hren, Ciroza Jetre, Hombe, Milost, Bikini Shnapps, Alarm, Aximoron, Abergaz, Shock Treatment, Porto Morto, No More Idols, Barkod, Sjedeca Pomagala, Ignor, The Noregrest, Crveni Šlic, No Army, Borovski Štakori, Pleme, Think Agein, Geler Feler Triler & Meler, Last Control, Narkoroza, D¨Gump, Muhe Bez Glave, Stigma, Pod Naponom, Antidepresiv, Provokacija, Crveni Karton, Vultures, S-Kape, Nova, Burning Nikola, The Pint, Under Pressure, T Kao Krava, Infekcija, Fault, Radioaktiv, Socijalna Služba i Erekcija Uma.


Podijeli: Facebook Twiter