Na Portarati otvorena Kraševa Bombonniera

Otvorenje Bombonniere Kraš na Portarati
Otvorenje Bombonniere Kraš na Portarati

Na atraktivnoj lokaciji pulske Portarate, tik kraj zlatnih vrata svečano je otvorena Bonbonniera Kraš. Nakon što je prije dvije godine zatvorena ona na Giardinima, sladokusci su ponovno došli na svoje.

Čin otvorenja označio je gradonačelnik Boris Miletić simboličnim otvaranjem bombonijere Bajadera. Poželio je dobrodošlicu ovoj tvrtki sa stoljetnom tradicijom, uz zadovoljstvo što je lijep prostor smješten kraj drevnih Zlatnih vrata.

Također, izrazio je zadovoljstvo što je prepoznata potreba za ponovnim otvorenjem prodajnog prostora, ali i to što je otvorenje iskorišteno za darivanje onih koje će slatki darovi možda najviše razveseliti, djecu iz Doma za djecu s kojim, kako je rekao, Grad Pula odlično surađuje.

Svečanosti otvorenja prisustvovala je ravnateljica Doma za djecu Pula Davorka Belošević s nekolicinom djece, koja je preuzela pedeset paketa slatkiša, za svako dijete po jedno te pritom istaknula kako će uz ovu slatku donaciju mali konzumenti blagdane provesti uživajući u čarima slatkiša.

Član Uprave ove najveće hrvatske konditorske kompanije, Darko Radišić najavio je kako će do iduće sezone Kraš u ponudi imati proizvod koji će krasiti jedan od simbola grada Pule, poput Zlatnih vrata ili Arene.

Prilikom otvorenja, slatkišima su se zasladila djeca dvaju pulskih vrtića, a prolaznici su rado kušali čokoladu iz čoko fontane koja je mamila točno pred ulazom u novootvorenu trgovinu.

Prostor nove Bombonniere u kojemu se uz standardna pakiranja proizvoda mogu pronaći i prigodni gotovi poklon paketi, proteže se na 60 kvadrata, a u njemu je zaposleno pet djelatnika. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ; Snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter