Na porečkom Adventu danas nema živih jaslica

Monika Bosilj, Rockwoll Pula (D. ŠTIFANIĆ)
Monika Bosilj, Rockwoll Pula (D. ŠTIFANIĆ)

Za danas popodne najavljeno uprizorenje živih jaslica iz Sv. Lovreča na porečkom Adventu odgođeno je za iduću nedjelju, 17. prosinca. Do promjene termina došlo je zbog najavljene kiše, a gostovanje u Poreču Lovrečanima će biti prvo ovogodišnje uprizorenje.

Program i za iduću nedjelju ostaje isti – počinje u 17 sati na Trgu Matije Gupca i trajat će do 20 sati, sa sveukupno tri uprizorenja. Posjetitelje će dočekati betlehemska obitelj, pastiri, kraljevi, anđeli i stražari, kao i stari zanati, dok će priču ukazanja pratiti pripovjedač te zbor s prikladnim pjesmama.

Danas svakako posjetitelje na Adventu Poreč očekuje besplatno klizalište, Kuća Djeda Mraza i ponuda ugostitelja u adventskim kućicama.

S obzirom na to da dugoročne prognoze najavljuju promjenjivo vrijeme tijekom cijelog prosinca, najbolje je pogledati točan program za svaki dan na www.adventporec.com ili na Facebook stranici www.facebook.com/adventporec.

Kako bi u svakom trenutku mogli pratiti atmosferu na Trgu Matije Gupca, postavljene su kamere s prijenosom u živo: jedna je u parku  a druga na klizalištu . (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter