Na popisu najdoktora već poznata imena iz Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na popisu najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj, prema glasovima pacijenata na stranici najdoktor.com, ponovno su se našli i liječnici iz Istre. Uglavnom su to već dobro poznata imena kojima pacijenti na ovom portalu odaju najviša priznanja za stručnost, posvećenost poslu i human odnos prema bolesnicima. Među njima su ginekolozi Lina Štefanić iz Poreča te Tomislav Perkov, Margaret Ličinić-Modrušan i Dragan Belci iz Pule. Dr. Belci šef je odjela ginekologije u pulskoj Općoj bolnici, gdje rade i sljedeći najdoktori - neurokirurg Bojan Milanov i urolog Predrag Mamontov. Među najboljim liječnicima prema glasovima pacijenata su i ortoped Ivan Rakovac iz Funtane, liječnici obiteljske medicine Zvjezdana Ćatović i Magda Martinčević-Diminić te pedijatri Tatjana Ravnić-Bunčić, Sonja Vidulin i Mirna Milevoj-Ražem, svi iz Pule.

Ovo je četvrta godina da osnivači portala najdoktor.com, otvorenog prije šest i pol godina za komentare i ocjene pacijenata, na kraju godine sumiraju rezultate s pojedinačnih profila liječnika te objave popis najboljih u Hrvatskoj. Kriteriji po kojima se biraju najbolji su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta komentara. Neargumentirani komentari se ne uzimaju u obzir, objašnjavaju voditelji portala, kao ni oni vezani uz duge liste čekanja i osoblje zato što u mnogim slučajevima doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata koji čekaju na preglede i pretrage.

- Cilj nam je da svakim novim komentarom gradimo što je moguće realniju sliku o pojedinim liječnicima u zemlji. Komentar po komentar i, eto, nakon šest i pol godina zajedno smo razvili bazu iskustava koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima, poručuju osnivači portala, uz čestitke svim najdoktorima. Pridružujemo se. (D. PALIBRK)


Podijeli: Facebook Twiter