Na plaži Zlatorog u subotu 4. Kanegra Beach Festival

Kanegra Beach Festival (D. KIRŠIĆ)
Kanegra Beach Festival (D. KIRŠIĆ)

Ove se subote održava četvrto izdanje Kanegra Beach Festivala s više od 24 sata zabave na plaži, uz ritam nekih od najboljih regionalnih DJ-eva.

Kanegra Beach Festival ove će se godine održati na istom mjestu gdje i lani, na Zlatorog plaži, a za maksimalno zagrijavanje atmosfere zaduženo je 15 DJ-eva koji će vrtjeti setove od 20 sati u subotu sve do drugog dana u isto vrijeme.

- Najveća novost ovogodišnjeg festivala je što će, za razliku od ranijih godina ulaz biti besplatan. Kanegra Beach Festival je samo u tri izdanja postao jedan od najboljih i najuspješnijih festivala u Hrvatskoj na kojemu su nastupili legende poput Umeka, Cristiana Varela, Stacey Pullen, Valentina Kanzyanija, Kaiserdisca, Marka Nastica, Seb Fontainea i mnogih drugih izvođača, a ove godine dovodimo najbolje DJ-eve iz cijele regije, kaže Matija Marić, general manager ovog festivala koji organizira TNG Productions.

Ove će godine nastupiti DJ-evi Unique, Psiho, Seraphim Codex, Alex Cvetkov, Adoo, Alexander Madness, Bebetto, Barzu, Miss Kali, Adrian Effe, Rob Renson, L Jay, Deep Marshall, Shampie i Chup&Chups.  

Plaža Zlatorog - San Pelegrin udaljena je od Umaga dva kilometra i nalazi se na putu prema Savudriji. Tijekom prvih festivalskih izdanja tamo se održavao after party, a ove godine lokacija će biti objedinjena u jedinstveni techno house podij. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter