Na pisti i ministar i dogradonacelnica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Novost humanitarne modne revije "Svi smo mi jednaki", koja se održava cetvrti put, i to ovog petka s pocetkom u 20 sati na terasi Doma hrvatskih branitelja, je glazba uživo Franka Krajcara i Indivije po cijim ce taktovima šetati manekeni i njihovi gosti.

Medu važnijim gostima isticemo ministra turizma Veljka Ostojica, a uz njega ce biti i dogradonacelnica Vera Radolovic, županijska procelnica za obrazovanje Patricia Smoljan, te glazbenici Bojan Jambrošic, Battifiaca, Šajeta i Serdo Valic, kao i brojni predstavnici medija, kazala je Marijana Dabo iz modne udruge Tijara koja u suradnji s pulskom Školom za odgoj i obrazovanje organizira ovu manifestaciju.

Ona je posebno istaknula gostovanje modnih kreatora koji se prvi put predstavljaju u Puli, a to su Irena Berišic Turk iz Zagreba te Chris Mršic s Krka. Njima ce se pridružiti lokalni dizajneri Ljiljana Krijan, Vesna Mileta i Doris Kolic, a modna ce revija biti prilika i za predstavljanje salona vjencanica Biba i Neva te butika Wenice i Modessa. Unikatan nakit predstavit ce Maja Cerljenko te Goga Unikatni Modni Nakit.

Svoju viziju predstavit ce zanimljiv dvojac iz Motovuna, Art in Situ, a za šminku i frizuru samog dogadaja zaslužna je Strukovna škola Pula te frizerski saloni Hair +, Black&White, Antonietta i kozmeticki saloni Gloss. Što se šminke tice tu su zaduženi Lara Buric, Beauty centar Eden te kozmeticki salon Total look. Program ce na terasi DHB-a voditi Jelena Vitasovic i Bojan Gazibara.

Vanja Markovic iz Škole za odgoj i obrazovanje predstavila je pretprogram nazvan "Na kafelic s Irenom", s pocetkom u 19 sati, takoder na terasi Doma hrvatskih branitelja. Radi se o javnoj tribini "Pravo na zdravlje" na koju smo pozvani eminentne strucnjaci i kreatori politike iz podrucja promicanja zdravlja, s posebnim naglaskom na prevenciju bolesti i zdravstvenu zaštitu djece i mladih s intelektualnim teškocama.

Ulaznica za 4. humanitarnu modnu reviju "Svi smo mi jednaki" košta 20 kuna, a u slucaju kiše program se sa terase seli u Veliku dvoranu Doma hrvatskih branitelja. (Boris VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter