Na obrtnickom sajmu 210 izlagaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obrtnicki sajam Istre svake godine okuplja sve više izlagaca, za razliku od ostalih domacih i inozemnih sajmova, koji bilježe pad, rekao je Aldo Ukanovic, predsjednik Obrtnicke komore Istarske županije, na konferenciji za novinare u povodu predstojeceg 13. obrtnickog sajma Istre.

Otvorenje sajma, koji ce se i ove godine održati na Karolini, najavljeno je za cetvrtak, 7. listopada, u 11 sati, a potrajat ce do nedjelje u 16.30 sati, kada ce se dodjeljivati priznanja za najbolji proizvod, oblikovanje proizvoda te ukupnu sajamsku prezentaciju.

Uz mogucnost razgledavanja, degustiranja i kupnje proizvoda, u sklopu sajma održavat ce se akcija "Kupujmo hrvatsko", zatim modne revije, a posebnost ce ove godine biti prezentacija tradicionalnog istarskog vjencanja nekad i danas odmah nakon svecanosti otvorenja.

Na ovogodišnjem ce se Obrtnickom sajmu predstaviti 210 izlagaca, od kojih gotovo polovica iz Istarske županije, 94 iz ostalih hrvatskih županija te 16 inozemnih izlagaca. Na sajmenom prostoru, koji zauzima oko 2.000 kvadrata, predstavit ce se 70 novih izlagaca, odnosno onih koji dosad nisu nastupali.


Podijeli: Facebook Twiter