Na najludu noc Istrani kod kuce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vilma Šculac, Buzet: Novu godinu docekat cu uobicajeno, kod kuce, uz televizor i obitelj koja ce mi doci. Želja mi je da novogodišnji program na televiziji ipak bude kvalitetniji nego lani.

Ivana Vukovic, Novigrad: Novu godinu cu docekati doma, u dobrom društvu - s deckom i prijateljima, uz muziku, kolace i grickalice. Možda cemo izaci i malo van, ali buduci da ove godine nema najava da ce u našoj bližoj okolici biti organiziran neki docek na otvorenom, moguce je da cemo se ipak mi pridružiti prijateljima u Rijeci.

Ilijana Heroic, Buje: Docek pripremamo uobicajeno u obitelji, opušteno, s kolacima, vatrometom i glazbom.

Dalibor Legovic, Porec: Zasad moje društvo i ja nemamo neke velike planove za proslavu Nove godine. Ostanem li u Porecu, bit ce to malo slavlje u krugu prijatelja, pa cemo potom otici na pice u grad. Druga je opcija odlazak u Rijeku ili Pulu, a ako se odlucimo na to, vjerojatno cemo se organizirati u zadnji tren. Za ovu godinu nismo planirali novogodišnje putovanje, buduci da vecina u društvu preferira odlazak na skijanje nakon Nove godine.

Zijada Kruškic, Vodnjan: Novu godinu cu docekati kod kuce, u dobrom društvu i uz dobru hranu, tako mi je najljepše.

Domenico Malusá, Rovinj: Vec punih 58 godina sviram, ali za Novu godinu nastojim biti s obitelji. Ove sam godine s kolegama ostvario više od 50 nastupa, ali sam najzadovoljniji što sam slobodan za Silvestrovo. Najdužu noc kod kuce cu podijeliti sa suprugom, djecom i unucima, što ce mi predstavljati posebno zadovoljstvo.

Ernest Toic, Labin: Na Silvestrovo cu biti doma s majkom i familijom. Prošla su vremena da se razbacujemo novcem. Uostalom, da negdje izadeš, moraš se ljepše odjenuti, paziti da ne popiješ i izgubiš dozvolu. Stoga je najbolje ostati kuci, najesti se i napiti - tako nanke ne reš za ten da smo šli va novo leto.

Valffiorita Dodic, Pazin: Na Silvestrovo radim do 21 sat, a kamo onda? Najvjerojatnije u neki od kafica, a najprije ce to biti kavana. Možda s društvom podem uz neko ognjište i cripnju. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter